Het verhaal achter Forelle Eskina

Het verhaal achter Forelle Eskina

Forelle Eskina is ontstaan vanuit een passie voor bouwen wat later is overgegaan in verhuur van bedrijfsruimtes. Wij vertegenwoordigd bedrijfspanden met verschillende bedrijfsfuncties om zo een breed mogelijk scala aan huurders te bedienen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op het gebied van projectontwikkelingen in bedrijf onroerend goed.

Forelle Eskina kenmerkt zich door haar beperkte aanbod, waardoor wij in staat zijn u optimaal te kunnen adviseren en begeleiden. De panden zijn in eigendom, waardoor wij optreden als verhuurder, maar vooral ook als beheerder. We houden van korte communicatielijnen en denken met u mee met kennis van zaken, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in jarenlange zakenrelaties.

Forelle Eskina

Forelle Eskina investeert en exploiteert vastgoedbeleggingen voor langere termijn. Wij staat voor vastgoedvisie, kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. We richten ons op de ontwikkeling, verhuur en beheer van vastgoed objecten. Ons aanbod varieert van huisvesting voor eenmanszaken tot huisvesting voor midden- en klein bedrijven.

Bent u op zoek naar bedrijfshuisvesting in Midden-Limburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Service

Het opzetten van bedrijfsprocessen zoals logistieke diensten

Visuele reclame

Forelle Eskina geeft u de mogelijkheid om een naambord op een reclamezuil te plaatsen

Interieur ontwerp

Er zijn mogelijkheden om uw gewenste pand naar smaak in te richten

Sluit Menu