Schepelstraat

TE KOOP AANGEBODEN: toekomst bestendige bedrijfsruimtes op bedrijventerrein Oosttangent.

Het te verwezenlijken multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 10 bedrijfsunits. Deze units variëren in grootte van ca. 134 m² tot en met 160 m² met de mogelijkheid om aangrenzende bedrijfsunits te koppelen. De betreffende bedrijfsruimtes worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en behalen hoge isolatiewaardes.

Maatspecificaties per bedrijfsunit staan hier onder weergegeven:

BVO begane grond
Nr. 1) ca. 135 m² 
Nr. 2) ca. 152 m²
Nr. 3) ca. 156 m² 
Nr. 4) ca. 160 m² 
Nr. 5) ca. 159 m² 
Nr. 6) ca. 147 m² 
Nr. 7) ca. 141 m² 
Nr. 8) ca. 138 m² 
Nr. 9) ca. 134 m²
Nr. 10) ca. 154 m² 

PASSEN BOVENSTAANDE MAATVOERINGEN NIET BIJ UW BEHOEFTE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN!

De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met wateraansluiting , internet aansluiting en elektra aansluiting. Iedere unit is voorzien van minstens 2 parkeerplaatsen voor eigen gevel. Verder kan ervoor worden gekozen om de bedrijfsruimtes te laten voorzien van extra voorzieningen die hieronder staan weergegeven.

Opleveringsmogelijkheden
Pakket 1 
Groepenkast voorzien aarding, zes 220v groepen en één 380v krachtgroep
Basis stroomvoorziening 10 dubbel 220v stopcontact 2x 380V stopcontact
Verlichting afhankelijk van bedrijfsunit 16 tot 20 LED TL-lampen

Uitbreiding pakket 1 enkele laadpaal 11kW/u met pasactivatie 
dubbele laadpaal 11kW/u met pasactivatie 

Pakket 2 
Pantry keuken voorzien van spoelbak, kraan, close-in boiler en stopcontacten
Toiletruimte voorzien van verlichting, toilet en wastafel met kraan
Industriële wastafel met koud water aansluiting

Pakket 3 prijs nader te bepalen
Voorbereiding vloerverwarming t.b.v. warmtepomp.

Pakket 4
Verdiepingsvloer
Trap 

OPLEVERINGSNIVEAU BEDRIJFSPAND

Gevels
De gevels worden vervaardigd uit horizontaal gemonteerde prefab geïsoleerde sandwich panelen. De gevelpanelen hebben een dikte van 120mm waarmee isolatiewaarde Rc= 4,50 m2K/W wordt behaald. Aan de buitenzijde zijn deze panelen antraciet (RAL 7016). De kleur aan de binnenzijde van deze panelen is gebroken wit (RAL 9010).

Kozijnen
Iedere bedrijfsruimte wordt voorzien van glazen entree deur met aluminium kozijnen met antraciet coating (RAL 7016). De overige raampartijen in de bedrijfsruimtes zijn tevens vervaardigd uit aluminium kozijnen voorzien van dubbel geïsoleerd HR++ glas. Al het toe te passen hang en sluitwerk op het aluminium schrijnwerk wordt minimaal voorzien van SKG** klasse.

Poorten
De bedrijfsunits worden voorzien van een geïsoleerde sectionaalpoort van 4.00×3.35m (bxh) in kleur wit (RAL9010). De elektrisch bedienbare rolpoorten worden voorzien van een krachtige en onderhoudsvriendelijke 380V motor.

Dak
Het dak wordt opgebouwd uit een constructie van geprofileerde stalen dakplaten die aan de binnenzijde is voorzien van een coating in kleur gebroken wit (RAL9010). Vervolgens wordt het dak voorzien van dakisolatie met isolatiewaarde Rc= 6,00 m2K/W. Dit wordt afgedekt met een PVC dakbedekking van 1.5mm. Zowel de dakbelasting als de dakbedekking is afgestemd op plaatsing van zonnepanelen. Het dak wordt voorzien van dakdoorvoeren voor de afwatering van hemelwater en droge doorvoeren voor bijvoorbeeld aansluiting van zonnepanelen of airco’s.

Installaties
Iedere bedrijfsunit wordt voorzien van eigen water, elektra- en data aansluiting. De water aansluiting is een standaard aansluiting met watermeter en hoofdkraan. De elektra aansluiting wordt voorzien van slimme meter en afgezekerd op 3 x 25 ampère. Kosten van bovengenoemde is voor rekening van ontwikkelaar. Zoals eerder aangegeven is het mogelijk om de bedrijfsruimte te laten voorzien van groepenkast, aardlektrode, stopcontacten, verlichting, krachtstroomaansluiting en poortaansluiting.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gasloos opgeleverd waardoor verwarmen middels warmtepomp met vloerverwarming of airco’s een voordehand liggende oplossing is. De bedrijfsruimte kan optioneel worden opgeleverd met voorbereiding voor vloerverwarming in de betonvloer.

Riolering
Iedere bedrijfsruimte wordt voorzien van minimaal drie vuilwater aansluitpunten. Deze zijn aangesloten op het gemeenteriool.

Vloer
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderd, gewapende betonvloer van 150 mm dik. De vloerbelasting van deze vloer is 1.500 kg/m2. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie met isolatiewaarde Rc=3,5 m2K/W aangebracht.

Verdiepingsvloer
Optioneel kunnen de bedrijfsunits worden voorzien van een verdiepingsvloer om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De metalen vloerliggers worden bevestigd op de hoofddraagconstructie en vervolgens afgedekt met hoogwaardige houten vloerplaten.

Buitenterrein
Het gehele buitenterrein wordt voorzien van klinkerwerk. Hiermee worden minimaal 2 parkeerplekken voor eigen gevel gegarandeerd. Daarnaast zijn rondom het pand nog voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Het pand is van bereikbaar middels verschillende aanrijmogelijkheden en er is de mogelijkheid om volledig rond het pand te rijden. Hierdoor zal laad/losverkeer altijd eenvoudig het terrein kunnen betreden en verlaten. Om beschadigingen aan het pand te voorkomen wordt rondom het pand rubberen en metalen stootbeveiliging aangebracht.

Bestemming
Volgens het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Bedrijventerreinzone Roerstreek” zijn bedrijven in categorie 1 t/m 3.1 en detailhandel in de automotive toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Bedrijventerrein Oosttangent is direct gelegen aan de N293 (Oosttangent), een directe verbinding tussen de bedrijvenzone Roerstreek en de A73. Hierdoor sluit het bedrijventerrein prima aan op het (internationale) snelwegennet en de directe verbinding naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied (N280 en BAB52 richting Mönchengladbach). Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Vereniging van eigenaars
De aangeboden bedrijfsruimtes delen een gemeenschappelijk dak en buitenterrein. Het onderhoud hiervan wordt collectief geregeld en betaald door de bijdrage die de eigenaren van de bedrijfsruimtes aan de VVE betalen. Naast het onderhoud wordt ook de opstalverzekering van het pand collectief afgesloten door de VVE.

Disclaimer
Ondanks grondige voorbereidingen en secuur samenstellen van projectdetails geldt een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die voortvloeien uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De projectontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling van het project wijzigingen aan te brengen, die als noodzakelijk worden beschouwd, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid. Deze wijzigingen geven geen der partijen het recht tot het verrekenen van meer- of minderkosten. Mochten er wijzigingen voordoen dan zal dit tijdig met belanghebbende worden gecommuniceerd.

Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  

Voor meer info kunt u contact opnemen met Forelle Eskina B.V.

Lowi Crijns
06-21805049
0475-334560
La.crijns@forelle.com

 

Meer info over het betreffende project neem dan contact op met 

Lowi Crijns

Email La.crijns@forelle.com