Kaart en Locatie

 Kaart en Locatie

De kaart toont de locatie van het pand. Het reeds ontwikkelde stratenplan zal met de laatste update van Google Maps zichtbaar worden. Voor een actueel bovenaanzicht kunt U kijken op de Foto’s-pagina.

Enkele Bedrijven die op het industrieterrein te vinden zijn:

Forelle B.V.
Simons Halal Food
Novashops
JM Beletteringen
ME-Metals
FormaFast & FormaSlim
Stucadoorsbedrijf van Gageldonck
Overkappingstunter.nl
Total Soccer Network
ALDI Distributiecentrum
UPS Supply Chain Solutions

Midden Limburg

Midden-Limburg vormt het hart van de provincie Limburg en grenst direct aan Duitsland en België. Op een oppervlakte van 650 vierkante kilometer wonen ongeveer 220.000 mensen. De regio heeft een goede verbinding met het Belgische en Duitse achterland. Door deze geografische ligging is de ‘Euregio-gedachte’ hier meer dan alleen een gedachte maar al jaren het domein van de concrete werkelijkheid. Midden-Limburg is een regio waar het goed wonen, werken en recreëren is. De woonkwaliteit en de kwaliteit van de voorzieningen in centrumstad Roermond en de omliggende plattelandsgemeenten zijn uitstekend te noemen. Industrie en handel zijn internationaal georiënteerd. De A73 vormt een belangrijke infrastructuur-verbinding van en naar Midden-Limburg en het omringende achterland. Het Duitse Ruhrgebiet hoort daar nadrukkelijk bij. Op recreatief gebied kan iedereen aan zijn trekken komen.

Kaart en Locatie Midden Limburg

Dit geldt zowel voor intensieve vormen van recreatie zoals bijvoorbeeld watersport in het Middenlimburgse Maasplassengebied als ook voor meer extensieve vormen van recreatie. Nationaal Park De Meinweg biedt een aangename dosis rust en stilte voor wandelaars en fietsers. De combinatie van een hoogwaardig voorzieningenniveau en belangrijke recreatie- en natuurgebieden zijn trendsettend voor de kwaliteit van het vestigingsklimaat van de regio.